LO 8x8 amb Una de Cal - Silvia Jaumot

Silvia Jaumot la guanyadora del nostre concurs de Layout 8x8 (20x20cm) cuina creativa amb "Una de cal" ens mostra el seu projecte.
Silvia Jaumot ens mostra en el vídeo pas a pas com realitza el seu Layout (LO):


1. Tallem a 8 "x 8" el paper "a la marinera" i el tros de paper pautat de les "etiquetas" per poder escriure.

Tallem una de les etiquetes de paper "patio de flores" per utilitzar-la de plantilla sobre la cara de fustes de paper "etiquetas" i la retallem


2. Tallem el paper "puro azul" per la part blava més ampla. Marquem a 15 cm un punt de referència, retallem i fem els doblecs per fer el nostre drap de cuina amb l'efecte desitjat. Calcamos la silueta sobre papers blancs per fer l'interior de la nostra llibreta. Fem un forat a l'extrem superior i passem una corda.


3. Per les rajoles utilitzem el paper "azul azulejo". Retallem els que més ens agradin i els distressamos, per fer el muntatge sobre el paper 8x8 ". Abans d'encolar les rajoles apliquem una mica de pintura blanca o gesso en el fons i una vegada muntat també l'aplicarem a manera de juntes del mosaic. escrivim en les etiquetes els missatges desitjats i els afegim al LO.


4. Col·loquem un brad de metall a manera de penjador del nostre drap llibreta de receptaris, vam penjar el drap .... i llest!


No hi han comentaris