Qui som

Tot va començar gràcies a l'entusiasme de Roser Prats fundadora de la marca Scraphouse que va quedar captivada pel Scrapbooking durant una estada llarga a Estats Units i que va decidir convertir l'Hobby en una professió. Així va néixer ScrapHouse, primer amb una petita tenda a Barcelona al barri de Sant Gervasi l'any 2007. L'any 2012, neix Scraophouse, SL, obrin la nostra segona tenda a Barcelona per després obrir una més a Vitòria en 2013 i una quarta a Reus (Tarragona) en 2014.

Durant tots aquests anys, hem anat aprofundint cada vegada més en el Scrapbooking, la qual cosa ens permet tenir una gamma amplísima de producte i tenir accés a les últimes novetats (a un preu adequat) al moment en el qual surten. El nostre entusiasme per aquest "món" ens ha portat a crear la nostra pròpia marca, Sra. Granger, la primera marca 100% espanyola que edita i produeix col·leccions de paper, decoracions i accessoris de Scrapbooking a Espanya.

La nostra missió és la d'ajudar als nostres clients a perservar els seus records i guiar-los en el procés creatiu a través de:

  • Posada a la disposició dels nostres clients dels productes que necessitin a un preu adequat
  • Suport a través de l'educació (tutorials, exemples, pas a pas, etc)
  • Inspiració mitjançant la publicaciónde treballs en les diferents galeries, blogs i fòrums
  • Un lloc de trobada on compartir els seus treballs i comunicar-se i intercanviar informació amb altres "scraperos"