ScrapHouse en el CHA día 3

La millor sorpresa del día, el "*Foil" comercialitzat per diferents marques, la més emblemàtiques Heidy Swapp, encara que almenys he comptabilitzat 3 mes que fan el mateix.

L'invent consisteix en una fulla fina metallitzada que es transfereix per calor a qualsevol impresió laser. Solament cobreix la part impresa i el resultat és impecable. El mateix producte pot fixar-se a teixit o a altres superfícies. En principi és necessària una laminadora, però també pot fer-se amb la planxa sense vapor. La seva millor basa, és que aplicat sobre fusta o paper mache, sembla pa d'or.

Un altre dels productes destacables i sembla que en expansió, són els motlles de silicona, que amb la pistola de silicona calenta, pot fer-se birguerias. La marca més coneguda es Plaid, encara que hi ha moltes al mercat i per a tots els gustos.

Echo Park Paper i Carta Bella, manté el seu estil colorit i infantil, encara que són els millors en el seu i reediten el seu col·lecció "Bundle of Joy" un dels seus grans éxits.

No puc evitar entretenir-me en les cintes, m'apassionen, i aquesta vegada he trobat alguna preciosidad a bon preu que espero poder portar-los.


No hi han comentaris