Mercadillo de ScrapHouse, 5ª Edición

Després de l'èxit de les anteriors edicions, anem a celebrar, la 3a edició del Mercat de Scrapbooking, a la qual esteu totes convidades.

El mercat durarà una setmana, del dilluns 8 de Febrer al dissabte 13 de Febrer

  • * En ScrapHouse C / Notariat de Barcelona

Segur que trobarem autèntics tresors!

Cal tot, adorns, eines, segells ... tot allò del que us agradaria desprendrer vos, us ocupa massa espai a casa o ja no utilitzeu.

El preu, el poseu vosaltres i Scrap House us gestiona la venda i el cobrament dels diners. Si algú us compra vostre material, els diners que queda dipositat a Scrap House, el podreu canviar en la seva totalitat, per altres productes nous i de temporada del seu mateix valor.

Aquest tipus d'esdeveniment fa temps que es realitza amb molt èxit als Estats Units i és una oportunitat única per canviar producte que no fem servir per material nou que sí "ens fa falta".

Aquelles clientes que ho desitgeu, poden dipositar el vostre material de Scrapbooking que ja no necessiteu marcant cada producte amb una etiqueta (preu que desitgeu i el vostre nom) a la botiga del carrer Notariat, 9, a Scraphouse Vitòria i Scraphouse Reus.

El dipòsit del material podrà ser realitzat de dimecres dia 27 de Gener al dissabte 5 febrer 2016 

El material que no es vengui, podrà recuperar-se del 15 al 28 de febrer. El que no sigui recollit per la seva propietària i explícitament no ens manifesti el contrari, serà lliurat com a donatiu a una entitat benèfica.No hi han comentaris