Mercadillo de ScrapHouse, 4ª Edició

Després de l'èxit de les anteriors edicions, anem a celebrar, la 4a edició del Mercat de Scrapbooking, a la qual esteu totes convidades.

El mercat durarà una setmana, del divendres 10 de al dissabte 25 de Juliol (us denem una setmana més)

  • * a ScrapHouse C / Notariat de Barcelona
  • * i a ScrapHouse Vitoria
  • * i a ScrapHouse Reus
  • * i a ScrapHouse Puigcerdà


'Segur que trobarem autèntics tresors!

Cal tot, adorns, eines, segells ... tot allò del que us agradaria desprendrer vos, us ocupa massa espai a casa o ja no utilitzeu.

El preu, el poseu vosaltres i Scrap House us gestiona la venda i el cobrament dels diners. Si algú us compra vostre material, els diners queden dipositats a Scrap House i els podreu canviar en la seva totalitat, per altres productes nous i de temporada del seu mateix valor.

Aquest tipus d'esdeveniment fa temps que es realitza amb molt èxit als Estats Units i és una oportunitat única per canviar producte que no fem servir per material nou que sí "ens fa falta".

Aquelles clientes que ho desitgeu, poden dipositar el vostre material de Scrapbooking que ja no necessiteu marcant cada producte amb una etiqueta (preu que desitgeu i el vostre nom) a la botiga del carrer Notariat, 9, a Scraphouse Vitòria, Scraphouse Reus i Scraphouse Puigcerdà. (Descarga el formulari en excell).


El dipòsit del material podrà ser realitzat de divendres dia 19 de Juny  al dijous 9 Juliol 2015 

El material que no es vengui, podrà recuperar-se del 22 al 1 de Setembre. El que no sigui recollit per la seva propietària i explícitament no ens manifesti el contrari, serà lliurat com a donatiu a una entitat benèfica.No hi han comentaris